GroenLinks gaat voor verbinding

Met nog maar een week tot de verkiezingen, zijn veel politieke partijen in de campagnestand geschoten. GroenLinks organiseert al een aantal maanden activiteiten in het campagnepand aan de Havenstraat 5a. Zaterdag 17 maart gaan de deuren de hele dag voor iedereen open: voor koffie, thee, een praatje of een broodje!

Zoals elke zaterdag is het campagnepand van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Tijdens deze uren kun je binnenlopen voor een flyer of verkiezingsprogramma, om een vraag te stellen of iets te vertellen of gewoon voor wat gezelligheid. De hele dag is er koffie en thee beschikbaar, en van het eind van de ochtend tot halverwege de middag staan er broodjes klaar voor wie trek heeft.

GroenLinks hoopt vooral jongeren en ouderen te mogen ontvangen. Deze leeftijdsgroepen komen niet altijd automatisch met elkaar in contact, maar kunnen veel van elkaar leren. Bijvoorbeeld hoe belangrijk het is om te stemmen, of wat Huizen nodig heeft voor een mooie toekomst!

Overigens tref je GroenLinks niet alleen in het campagnepand. Op de markt zullen hun gastvrouwen en -heren je wegwijs maken naar het campagnepand, en op verschillende plekken in Huizen gaan enthousiaste vrijwilligers langs de deur om input van inwoners op te halen.