Brecht Daams en Patriek Kerkhoff
Brecht Daams en Patriek Kerkhoff

GroenLinks in Laren

Met een ambitieus verkiezingsprogramma en een mooie kandidatenlijst doet GroenLinks mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart in Laren. De kandidatenlijst wordt aangevoerd door Patriek Kerkhoff, die eerder wethouder was in Laren, en Brecht Daams. Lijstduwer is Hanny Meulenkamp, die GroenLinks zestien jaar in de Larense gemeenteraad vertegenwoordigde.

Lijsttrekker Kerkhoff:

“GroenLinks en Laren passen goed bij elkaar; beide zijn groen, betrokken en actief. We vinden het heel belangrijk weer deel te nemen aan het gemeentebestuur. We willen het prachtige natuurlandschap waarin we wonen, de ondernemende lokale economie en de mooie voorzieningen behouden. We willen ervoor zorgen dat iedereen meedoet en er toe doet. En dat willen we voor nu én voor de toekomst.”

Verandering begint in het land, in de provincie, in de gemeente. Ook in Laren. Samen met de inwoners gaat GroenLinks Laren zich daar hard voor maken.

“Kijk om je heen. Er is meer dat ons bindt dan dat ons verdeelt. We reiken elkaar de hand. We komen in beweging. Wij gaan Nederland veranderen!”

Aldus Jesse Klaver.

Op de ledenvergadering van GroenLinks afdeling Huizen-Laren-Blaricum op 18 januari zijn het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld. Het verkiezingsprogramma kun je vinden onder 'uitgelicht'. De volledige kandidatenlijst:

  1. Patriek Kerkhoff
  2. Brecht Daams
  3. Ben Wichers Schreur
  4. Jules Sol
  5. Ria Janson-Schwirtz
  6. Jan de Wit
  7. Hanny Meulenkamp-van Dijk